طراحی وب سایت شخصی و تاثیر آن در رزومه

طراحی وب سایت شخصی و تاثیر آن در رزومه

دسترسی سریع به مطالب مقاله طراحی وب سایت شخصی:

مقدمه

رزومه ها خسته کننده هستند. کارشناسان شغلی به شما می گویند که رزومه خود را به صورت یک صفحه با اندازه ۱۱ چاپ کنید که با جوهر سیاه و بدون عکس چاپ شده است. بعلاوه، رزومه شما از لحظه تحویل آن به شخصی منسوخ و قدیمی می شود. شما نمی توانید رزومه هایی را که قبلاً داده اید به روز کنید باید نسخه های جدیدی تهیه کنید. به همین دلیل شما نیاز به طراحی یک وب سایت شخصی دارید.
یک وب سایت کاملا برعکس یک رزومه است. همه چیز در مورد رزومه ها صرفاً با داشتن یک وب سایت قابل رفع است. (طراحی وب سایت شخصی)

وب سایت شخصی چیست؟

وب‌ سایت ‌های شخصی در دنیای وب به سایت‌ هایی اطلاق می‌ گردد که محتوای آن شامل اطلاعات فردی است. این اطلاعات می ‌تواند شامل اطلاعات شخصی، تحصیلی، شغلی، اطلاعات تماس و موارد دیگر باشد. این‌گونه وب ‌سایت ‌ها می‌تواند به ‌عنوان رزومه شخصی برای مصاحبه‌ های تحصیلی و شغلی بسیار مناسب باشند؛ و به عبارت بهتر نقش تأثیرگذاری در موفقیت‌های تحصیلی و شغلی ایفا می‌ کنند.

وب سایت شخصی و رزومه

  1. یک وب سایت ثابت نیست. همیشه در حال تغییر است لحظه ای که کاری را انجام دادید، می توانید آن را به وب سایت خود اضافه کنید. با اتمام یک پروژه، می توانید آن را در نمونه کارها خود قرار دهید تا همه بتوانند آن را ببینند. نیازی به چاپ نسخه های جدید از آن و ارسال مجدد آن به مخاطبین خود بارها و بارها نیست. شما فقط آن را بروزرسانی می کنید. مردم می توانند به طور مداوم به عقب بر گردند و ببینند که شما به چه چیزی علاقه دارید.
  2. داشتن یک وب سایت شما را برای یافتن بیشتر می کند.اگر همه چیز رزومه است، باید بیرون بروید و آنرا به مردم تحویل دهید تا نام شما بیرون بیاید. اگر کسی می خواهد شما را با اینترنت نگاه کند و شما یک وب سایت ندارید، تمام آنچه که در آن قرار دارد می تواند یک پروفایل Facebook یا Twitter باشد.
  3. تعداد زیادی از افراد یک نفر ندارند. وب سایت های شخصی ممکن است در سال ۲۰۲۰ شایع تر از ده سال پیش باشد، اما اکثریت قریب به اتفاق دانشجویان و متقاضیان کار هنوز به رزومه ها و وب سایت های جستجوی شغل تکیه می کنند. موفقیت امروز مستلزم این است که خود را متمایز کنید و داشتن یک وب سایت می تواند در انجام این کار به شما کمک کند. این نشان می دهد که شما وقت خود را برای یادگیری چگونگی انجام کار نسبتاً فنی گرفته اید، و نشان می دهد که شما مهارتهای دیگری دارید که افراد دیگر ندارند.

طراحی وب سایت شخصی و تاثیر آن در رزومه

  1. مهارت های جدیدی کسب می کنید که می تواند در آینده بسیار مفید باشد. یادگیری نحوه ساخت یک وب سایت شامل مهارتهای مختلفی است، به خصوص اگر به شخصی سازی و بهینه سازی کارها بپردازید. حتی اگر به دنبال شغل در زمینه فنی نیستید، داشتن این مهارت ها می تواند پا به پا کند.

طراحی وب سایت شخصی حرفه‌ای چه ویژگی‌هایی دارد ؟

قالب مناسب

قالب سایت شخصی می ‌تواند به صورت آماده باشد و یا اینکه به صورت اختصاصی طراحی شود. نکته‌ ای که حائز اهمیت است این است که این قالب نباید زیاد سنگین باشد چرا که با توجه به محدود بودن هر موقعیت شغلی و تعدد رزومه‌ های ارسالی برای کارفرمایان، کارفرما وقتی به سایت شما مراجعه می‌کند توقع دارد در زمان کوتاهی حداکثر ۸ ثانیه اطلاعات شما را ببیند. در غیر این صورت سایت شما را ندیده می ‌بندد و به رزومه بعدی می ‌رود.

دامین اختصاصی

داشتن دامین مناسب برای طراحی سایت شخصی هم از دیگر موارد مهمی است که بسیار اهمیت دارد. معمولاً از اسم اشخاص برای دامنه سایت ‌های شخصی استفاده می‌شود. برای پسوند نام دامنه هم از name ،me و… استفاده می‌شود. همچنین با توجه به نوع شغل فرد از work استفاده شود.

انتخاب هاستینگ

هاست مناسب از مهم ‌ترین موارد سنگ بنای یک وب ‌سایت است. انتخاب هاست مناسب به شما این اجازه را می ‌دهد که مطالب خود را در فضای وب منتشر کنید و آن را به سرعت به دست بیننده برسانید.

کاربردهای وب سایت شخصی

۱. رزومه آنلاین

با ایجاد یک وب سایت شخصی، معرفی کار و تخصص خود را حرفه ‌ای انجام دهید. سوابق کاری و تحصیلی، تقدیرنامه ‌ها و گواهی‌نامه‌ ها و هر موضوعی که در آن حرفی برای گفتن دارید را در سایت شخصی ‌‎تان درج کنید. یک سایت شخصی که دامنه آن نیز به نام شماست. این رزومه آنلاین و به ‌روز، می‌تواند در هر جایی از دنیا موقعیت ‌های شغلی متفاوتی برای شما ایجاد کند.

۲. پورتفولیو (Portfolio)

نویسندگان، افراد مشهور مانند بازیگران تئاتر و سینما، نقاشان، هنرمندان و… با داشتن یک وب سایت، علاوه بر ارائه بیوگرافی می ‌توانند آثار خود را نیز در معرض دید همگان، قرار دهند. اطلاع از جدیدترین خبرها و اتفاقات در زندگی کاری و شخصی ایشان، علاوه بر افزایش شهرت یک نوع تبلیغ آنلاین نیز محسوب می‌شود.

طراحی وب سایت شخصی

۳. وبلاگ شخصی

وب سایت شخصی برای درج نظرات و عقاید، سفرنامه‌ها و تجربه ‌هایی که در طول سفر و یا کار برای شما، پیش آمده است. وبلاگی با دامنه ثبت‌ شده به نام صاحب سایت، از بهترین وب سایت های شخصی است که تصویر‌سازی خوبی از مالک آن، در ذهن کاربران ایجاد می‌کند. در یک وبلاگ می‌توانید امکان تبادل نظر با کاربران را نیز قرار دهید و در تعامل با آنها باشید. در این حین می ‌توانید با بهره‌ گیری از دانسته‌ ها و تجربیات دیگران به سطح دانش خود نیز بیافزایید.

۴. انتشار مقالات و ترجمه‌ها

از دیگر کاربردهای وب سایت‌های شخصی، ارائه مقالات و ترجمه‌ ها است. مقالات علمی پژوهشی و ترجمه‌های تخصصی در زمینه کاری خود را در سایت شخصی و دسترس عموم قرار دهید. این روش علاوه بر افزایش بازدید سایت با کلمه‌ های کلیدی مرتبط، معرف خوبی برای شما خواهد شد.

۵. آموزش

یک سایت شخصی می‌تواند فضایی مناسب برای ارائه آموزش‌ در زمینه‌ های متفاوت، به مخاطبان باشد. چنانچه در رشته‌ هایی مانند نقاشی، آشپزی، موسیقی، طراحی سایت و… تخصص دارید با راه‌اندازی وب‌ سایت شخصی با نام خود، می‌توانید مهارت‌ هایتان را به دیگران نیز آموزش دهید.

تفاوت طراحی سایت شخصی با فروشگاهی

 

یکی از تفاوت های اساسی طراحی سایت شخصی با فروشگاهی هزینه طراحی است که در سایت های شخصی بسیار پایین تر است. دومین تفاوت زمان طراحی سایت است که در طراحی سایت شخصی بسیار پایین تر است و سومین تفاوت نیز سئو سایت است که سایت های فروشگاهی بسیار طول میکشد تا در گوگل جایگاه پیدا کنند زیرا رقابت در زمینه طراحی سایت فروشگاهی، ورزشی، موزیک و… خیلی بیشتر است.

 

هزینه طراحی وب سایت چقدر است؟

هزینه طراحی وب ‌سایت شخصی به عوامل زیادی زیر بستگی دارد:

  • کد نویسی اختصاصی
  • استفاده از سیستم‌های مدیریت محتوا
  • طراحی قالب اختصاصی
  • استفاده از قالب‌های آماده وردپرسی
  • استفاده از افزونه‌ها
  • وبلاگ
  • دامین اختصاصی
  • هاست و میزبانی از سایت
  • چت آنلاین
  • واکنش گرا بودن
  • سرعت و امنیت
  • و
برای آشنایی بیشتر با قیمت ها و امکانات وب سایت ها و پورتال های سازمانی به صفحه طراحی پورتال سازمانی مراجعه کنید.
طراحی وب سایت شخصی و تاثیر آن در رزومه

نمونه یک سایت شخصی

به عنوان نمونه سایت شخصی ما وب سایت یکی از مشتریان عزیزمان را انتخاب کرده ایم که با داشتن یک شبکه اجتماعی قوی باز هم وب سایت شخصی را منبع قدرت خود دانسته اند. بعد از گرفتن مشاوره تخصصی در زمینه طراحی وب سایت شخصی ایشان, جهت تقویت برند سازی شخصی و در دست گرفتن اختیار کامل وب سایت طرح های زیر پیاده سازی شد.

صفحه مقالات در این قالب, یک نمونه وبلاگ شخصی است که شامل مقالات مرتبط و آموزشی در زمینه تخصصی ایشان خواهد بود. یکی از قابلیت های دیگر وب سایت های شخصی طراحی اختصاصی قالب براساس نیازهای مشتری است که باعث حرفه ای تر جلوه دادن کسب و کار شخص خواهد شد.

 بعد از جلسه مشاوره با مشتری و آشنایی با رنگ بندی و هویت بصری, طراحی به صورت شماتیک در قالب فایل های psd برای مشتری طراحی می شد و بعد از تایید طرح ها تمامی قالب های طراحی شده به صورت قالب html به تیم برنامه نویسی جهت پیاده سازی قالب ارسال خواهد شد.

امکان پیاده سازی وب سایت با زبانهای مختلف فارسی انگلیسی عربی… نیز وجود دارد. بسته به نوع کسب و کار مشتری می تواند از زبانهای دیگر نیز برای ارائه خدمات به مشتریان خود استفاد کند. یکی از قابلیت های طراحی سایت شخصی, استفاده رایگان از خدماتی است که در حالت عادی ممکن است هزینه های سنگینی را برای کاربران به ارمغان بیاورد.

امکانات وب سایت شخصی

  1. درج اخبارو ایجاد بلاگ شخصی 
  2. تازه ترین اخبار شرکت
  3. آرشیو اخبار شرکت
  4. آپلود فایل شاخه ای ( شامل کلیه امکانات آپلود فایل یوتاب )
  5. درج گالری تصاویر از محصولات و خدمات شرکت
  6. درج گالری صوتی از محصولات و خدمات شرکت
  7. درج گالری ویدیویی از محصولات و خدمات شرکت
  8. امکان حذف محصولات
  9. امکان ویرایش محصولات
  10. آرشیو محصولات شرکت
  11. امکان تعریف مدیر ان مختلف با ریزترین سطح دسترسی ها
  12. درج اسلایدهای معرف خدمات و محصولات شرکت
  13. بخش معرفی و درباره شرکت
  14. امکان ارسال خبر نامه
  15. بخش راه های ارتباطی و تماس با شرکت
  1. بخش معرفی چشم انداز ها
  2. بخش قوانین و مقررات شرکت
  3. بخش پرسش های متداول
  4. امکان افزودن بخش ها و صفحات
  5. بصورت نامحدود با بخش ساز یوتاب
  6. صفحه مجوز ها
  7. صفحه نظرات مشتریان
  8. امکان افزودن نقشه گوگل
  9. امکان افزودن لینک شبکه های اجتماعی
  10. امکان افزودن کلمات کلیدی به هر محصول
  11. امکان امتیاز دهی به هر محصول
  12. امکان نمایش لیست مشتریان شرکت
  13. امکان درج نوشته رمز دار
  14. دارای خاصیت ریسپانسیو
  15. (responsive)برای تمامی قالب ها
  16. امکان پرداخت آنلاین از درگاه الکترونیکی
  17. امکان ثبت فیش واریزی توسط کاربر
  18. ثبت نام کاربران
  19. امکان درج نظرسنجی
  20. ماژول اتصال به بانک با تایید تراکنش
  21. موفق از به پرداخت ملت و سامان کیش
  22. فرم ساز پیشرفته​

افراد مهمی که وب سایت اختصاصی دارند:

  • در زمینه سیاست: طراحی رهبر انقلاب اسلام جناب آقای سید علی خامنه ای/ هاشمی رفسنجانی/قالیباف/دکتر ظریف
  • در زمینه مذهبی: حجت الاسلام علیرضا پناهیان/ سید حسن خمینی
  • در زمینه ورزشی: وب سایت شخصی علی دایی/ پژمان جمشیدی/علیرضا بیرانوند
  • بازیگران: شهاب حسینی/لیلا حاتمی/رامبد جوان/
  • هنرمندان: سایت شخصی استاد شجریان/بهنام بانی/ هوشنگ ابتهاج

چرا شما یکی از این افراد مهم نباشید!؟

نتیجه گیری

مرحله اول برند سازی شخصی، حضور فعال در شبکه های اجتماعی و داشتن سایت شخصی است با توجه به اینکه بیش از ۸۵% از جمعیت کشور مجهز به تلفن همراه و اینترنت اند و فضای مجازی در زندگی مردم نفوذ کرده و جایگاه خود را پیدا کرده است در نتیجه فضای مجازی به بازار داغی برای کسب درآمد و معروفیت تبدیل شده که شما با طراحی سایت شخصی میتوانید در این فضا فعالیت کنید.

مقالات مرتبط: طراحی سایت املاک حرفه ای با تمامی امکانات

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *